Πέμπτη, Μάρτιος 23, 2017
Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας Ο.Π.Α.

Συμμετοχή σε ομάδες εργασίας Δικτύου Global Compact

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ως μέλος του Ελληνικού Δικτύου Global Compact καλείται να συμμετάσχει σε ομάδες εργασίας, κάθε μια από τις οποίες θα αναλάβει συγκεκριμένο έργο. Οι ομάδες εργασίες έχουν ως σκοπό την προώθηση των 10 αρχών του Οικουμενικού Συμφώνου και της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Οι ομάδες εργασίες, που καλούνται τα μέλη ΔΕΠ του Ο.Π.Α. να συμμετάσχουν, είναι: α) Ανθρώπινα Δικαιώματα, β) Συνθήκες Εργασίας, γ) Περιβάλλον, δ) Καταπολέμηση της διαφθοράς και ε) Επικοινωνία.

Όσα μέλη ΔΕΠ του Ο.Π.Α. επιθυμούν να συμμετάσχουν εθελοντικά σε μια ή και περισσότερες από τις παραπάνω ομάδες εργασίας καλούνται να συμπληρώσουν την φόρμα συμμετοχής (Φόρμα Συμμετοχής.doc) και να την αποστείλουν στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  μέχρι την Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013.

Για περισσότερες πληροφορίες ως προς τις ομάδες εργασίας, αλλά και για το United Nations Global Compact, στο σύνδεσμο: http://modip.aueb.gr/pistopoihseis/28-ungc.

GC Endorser BLUE RGB GRADIE
PRME UNOFFICIAL LOGO